Oniko Tırnak Losyonu

Tırnak batmasında oluşan ağrı, acı ve kızarıklıkta ödem geriletici ve kurutucu etkisi ile ortadan kaldırmaya yardımcı losyon
Teklifin bitmesine
- Stok Durumu: 11
- Marka: ONİKO
- Model: 30028-9761
- Barkod: 8698845330028
Oniko Tırnak Losyonu
Tırnak batmasında oluşan ağrı, acı ve kızarıklıkta ödem geriletici ve kurutucu etkisi ile ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Oniko sayesinde günlük hayatınıza devam ederken konforunuzdan ödün vermezsiniz.
Kullanım Şekli:
Şişe içerisinde toz halinde bulunan Oniko Tırnak losyonu kaynamış ılımış su ile şişenin ortasında yer alan çizgiye kadar doldurulup iyice çalkalarak kullanılır. Çözdürülmüş olan Oniko Tırnak Losyonu Günde 5-6 defa batan tırnak kenarı el ile hafifçe ayırılarak 2 damla damlatılır ve 20 saniye kadar beklenilir. Uygulamadan sonra çorap vb. giyilebilir. Ürün oda sıcaklığında saklanmaya uygundur.